EnsiapupäivystysYrityksemme tarjoaa ensiapupäivystystä festareille, urheilutapahtumiin, messuille tai mihin ikinä sellaista tarvitaankaan.

Ensiapupäivystys, kuten muutkin tapahtuman osa-alueet, sisällyttävät kolme osapuolta: asiakkaan, palvelun tuottajan ja palvelun ostajan. Ensiapupalvelumme on tarkoitus olla win-win-win -tyyppinen ratkaisu, jossa asiakas saa asiantuntevaa ja laadukasta palvelua, me saamme hyvän maineen ja mahdollisesti myös seuraavasta järjestämästänne tapahtumasta tarjouspyynnön ja te saatte glooriaa siitä, että tämä tärkeä asia on kunnollisesti hoidettu. Parasta tässä on se, että teidän ei tarvitse nähdä vaivaa ensiapupäivystyksen puolesta, vaan hoidamme hommat mallikkaasti loppuun asti ja katoamme.

Usein festariensiavun ongelmana on se, että ensiapupäivystäjät joko eivät tunnista hätätilapotilasta tai sitten tilanne dramatisoituu ja esimerkiksi alueen ensihoitojärjestelmä kuormittuu turhaan. Näin asiakkaan terveys vaarantuu, sekä tapahtuman järjestäjä saa moitteita asiasta.

Me olemme tottuneet työssämme kohtaamaan hätätilapotilaita, pystymme antamaan tarvittavan ensiavun ja osaamme hyödyntää ensihoitojärjestelmää vain, kun sitä oikeasti tarvitaan. Pienemmät haaverit pystymme hoitamaan paikan päällä ja tarvittaessa ohjeistamme asiakkaitamme hakeutumaan hoitoon ajanvarauksen kautta tai sitten potilas voidaan lähettää taksilla jatkohoitoon, kun tilanteen vakavuus ja hoidon vaikutus siihen on selvitetty paikan päällä.

Medica Ensiapupalvelu


Yhteystiedot
Puhelin: 0442997559
E-Mail: medica@medica-ea.fi

Henkilöstö vastuualueineen
Janne Heino, koulutukset
Jonna Elonen, markkinointi
Juha Elonen, hankinnat